Referanser

 • Advokat Clas Olsen er nøye, effektiv  og usedvanlig kompetent - han kan tingene sine! Jeg kunne ikke vært mer fornøyd og anbefaler Clas på det varmeste. Jeg fikk hjelp med en særdeles komplisert sak og han så med det samme hva som skulle gjøres. Hadde jeg visst at der var mulig å få så god hjelp, hadde jeg kommet til Clas tidligere. Velg Clas hvis saken betyr noe for deg, han tar deg seriøst. En dyktigere advokat skal du lete lenge etter. 10/10.
   

  Julia

 • Takk til Advokat Clas Olsen for effektiv, ryddig og meget hyggelig hjelp i forbindelse med et litt spesielt skatteoppgjør utenom det vanlige. Anbefaler gjerne Clas :)
   

  Kicko Stiber

 • Jeg benyttet meg av Clas Olsens selskapsrett ekspertise i en tvistesak. Olsen fremstår som en fremragende advokat som ivaretar klienten på en samvittighetsfull, effektiv og profesjonell måte. Jeg var meget fornøyd med Olsens bistand og anbefaler hans tjenester på det sterkeste.
   

  Stian Sandløkk

 • Meget dyktig advokat.
  Rask respons og veldig tilgjengelig.
  Anbefales!

  Michelle Nordberg

 • Advokat Clas Olsen gjorde en suveren jobb ifm. tvist rundt bruktbil fra forhandler. Grundig og god prosess som endte med enstemmig medhold i Forbrukerklageutvalget. Anbefales på det varmeste!

  Morten Iveland

 • Benyttet Adv. Clas Olsen i en sivil tvist som omhandlet kjøp av bil.
  I korte trekk misligholdt selger sin opplysningsplikt hvor han helt/delvis tilbakeholdt informasjon om bilens tilstand samt tidligere kondemnasjonstakst som selger selv, etter sin vurdering ikke mente var relevant informasjon rundt salget av bil.
   
  Adv. Olsen blir kontaktet i April 2018, hvor han da vurderer saken og gir tilbakemelding om at det foreligger flere feil og-/eller mangler som hver enkelt, alene, er kontraktsbrudd.
   
  Adv. Olsen er strukturert og svært nøye i sitt arbeidet. Jeg ble løpende orientert på nye bevis i sakens anledning og rådført deretter. Etter planleggingsmøte med dommeren var saken planlagt opp i tingretten August 2019.
  Motpart benytter lang ventetid til og «spore av» bevisene i saken ved gjentatte prossesskriv.
  Kan i skrivende stund bekrefte at saken endte i forlik, under hovedforhandling, der selger aksepterte heving av kjøp med fratrekk på nyttefradrag.
   
  Jeg er meget fornøyd med resultatet i sakens anledning. Og sist, men absolutt ikke minst, advokaten som var tilgjengelig morgen som kveld for en nervøs saksøker. Vil derfor anbefale alle og ta kontakt med Adv. Olsen dersom du først er uheldig og kjøper en «mandagsbil».😊

  Morten A. Pettersen

 • Når eg var så uheldig med eit bilkjøp og måtte få tak i advokat, var Clas ein advokat som var fagleg dyktig og lett å snakka med. Eg var meget fornøyd med Clas sin bistand og anbefaler han på det sterkeste. Kan og nevna at me vann saken.

  Ingeborg Agledal

 • Med eit avslag i Forbrukerklageutvalet ifbm reklamasjon av kjøp av bruktbil, og dermed lite interesse å spore for saka hos div. andre advokatar eg var i kontakt med, var eg rimeleg fortvila då det nærma seg fristen for å anke på avslaget. Kom i 12. time i kontakt med Clas Olsen som såg cluet med ein gong. Han såg det som Forbrukerklageutvalet ikkje såg, nemleg at eg var blitt grundig lurt av bilselgaren. Og for å gjere ein lang historie kort, så gjekk saka mot alle odds min vei. Det hadde det nok ikkje gjort utan hjelp av Olsen (+litt flaks). Ein ting er sikkert, skulle eg trenge advokat igjen, blir Clas Olsen den første eg ringer til, spesielt for å sikre meg at eg kjem motparten i forkjøpet 🙂

  Randi Storøy

 • Kan anbefales på det sterkeste!!! Han er ihuget etter resultater og knall hard i forhandlingene. Clas har hjulpet med med en Mercedes Geländewagen som ikke var som den skulle. God at man slike personer som Clas i mot sleipe forhandlere i Holmestrand. Jeg har ringt han utenom "normal" arbeidstid med råd og tips. Aldri noe problem og alltid hyggelig. Det advokat Clas fikk til hadde jeg personlig aldri fått til, og er sjeleglad for at jeg har han på laget. Nok en gang anbefales på det sterkeste. Helt rå!!
   

  Simen Sauro

 • Advokat Clas Olsen var behjelpelig vedr. reklamasjonssak på en Harley-Davidson, kan uten problemer anbefale Advokat Clas Olsen.

  Tor Ramstad

 • Svært dyktig på Tesla saker!!

  Marius André Langø

 • Meget god advokat på bil/bobil. Hadde kjempet lenge med reklamasjon mot bobilforhandler. Kontaktet Clas Olsen og først da begynte det å skje noe i saken. Har god greie på bil/bobil.

  Arild Berglund

© 2021 Advokat Clas Olsen
Utviklet av:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram